Bedrijfsgegevens:

  • Poelier Oude Lashof
  • Boschweg 28
  • 7596 PH Rossum
  • Telefoon: (0)31 (0)6 53833009

E-mail:

Website:

Openingstijden:

We zijn elke dag van de week bereikbaar op bovenstaand telefoonnummer. Op ons bezoekadres aan de Boschweg 28 bent u welkom voor het afhalen van bestellingen. Spreek de tijd af bij het plaatsen van de bestelling.

Uw ambachtelijke poelier op diverse markten in deze regio.

Al meer dan 28 jaar staan we met veel plezier op de markt en verkopen we een groot assortiment aan kip- en kalkoenproducten.

Ambachtelijke en eerlijke producten, vers en met de lekkerste ingrediënten bereid. We specialiseren ons steeds meer in de bereiding van allergenenvrije producten, zodat iedereen met een gerust gevoel een lekker stukje kip kan eten. Ook onze kant en klaar producten worden vers en op een ambachtelijke wijze bereid.

Wij zijn ook het adres voor uw barbecue, buffet, hapjespan , broodjes warm vlees of gourmet. Niet alleen met kip maar dan ook met rund en varkensvlees.  Compleet met salades, sauzen, kruidenboter, stokbrood en rauwkost.  Voor meer informatie kunt u ons het beste even bellen op 06-53833009. Ook bent u bij ons op het goede adres voor heerlijke vleesschotels in meerdere prijsklassen.  Ook voor wild (alleen op bestelling) kunt u bij ons terecht.